14 Mart Tıp Bayramı ve Beyaz Önlük Giydirme Töreni

Yayınlanma Tarihi: 14 Mart 2015, Cumartesi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi, 14 Mart Tıp Bayramı ve Beyaz Önlük Giydirme Töreni'ne hazırlanıyor. Etkinlik, 14 Mart 2015 Cumartesi günü, saat 11:00'de, DAÜ Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi Dekanı, Öğretim Üyeleri ve Öğrencileri tarafından etkinlik öncesinde, saat 10:00'da DAÜ kampüsü içerisinde yer alan Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılacak. Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda, saat 11:00'de saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından müzik dinletisi ile başlayacak olan törende Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi'ni temsilen birinci sınıf öğrencileri Tasnim Munther S. Alkayyalı ve Emine Meltem birer konuşma gerçekleştirecek.

Öğrenci konuşmalarının hemen ardından açılış konuşmaları DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nahide Gökçora ve DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam tarafından yapılacak. Protokol konuşmaları ile devam edecek olan törende daha sonra fakültenin birinci sınıf öğrencilerine beyaz önlükleri giydirilecek. Yüksek şeref ve şeref sertifikaları takdimi ile Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi'ne katkıda bulunan hekimlere teşekkür belgelerinin takdiminin ardından Öğretim Üyesi Dr. Şefik Görkey tarafından "İlk Ders" konulu sunum gerçekleştirilecek. Tören verilecek olan kokteyl ile son bulacak.