Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

Marmara Üniversitesi - Doğu Akdeniz Üniversitesi Uluslararası Ortak Tıp Programı'na yeni kayıt olmuş olan öğrencilerimizin dikkatine!

Yayınlanma Tarihi: 26 Eylül 2022, Pazartesi

Fakültemiz ailesine hoşgeldiniz! Sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyoruz. Ders kayıtlarınız ve önemli tarihler ile ilgili aşağıdaki bilgileri sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Doğu Akdeniz Üniversitesi  Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi'nde dersler 03 Ekim tarihindeki Beyaz Önlük Giyme Seremonisinden sonra 04 Ekim tarihinde başlayacaktır.

Beyaz Önlük Giyme Seremonisi 03 Ekim Saat 10:00'da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı (KÜKOM)'nda yapılacaktır.

Seremoniye gelirken öğrencilerimizin resmi kıyafetli ve ütülenmiş beyaz önlükleri ile gelmeleri önemle rica olunur.

Derslerimiz 4 Ekim tarihinde  başlayacak olup, öğrencilerimiz ders programı kontrolunu aşağıdaki linkten yapılabileceklerdir.

İngilizce dil belgesi sunmamış olup DAÜ İngilizce Hazırlık sınavına girecek adaylar için sınav 26,27 ve 28 Eylül tarihlerinde yapılacaktır.Sınav ile ilgili detaylı bilgi için hazırlık okulunun web sayfası takip edilmelidir.

İngilizce dil belgesi sunmuş olan 1.sınıf Tıp Öğrencileri için ders kayıtları 26,27 ve 28 Eylül tarihlerinde fakültemizde yapılacaktır. (Not: 2022-2023 Akademik yılında yeni kayıt olan öğrenciler için geçerlidir.)

İngilizce yeterlilik sınavına girecek olan öğrencilerimiz için ders kayıtları 4,5 ve 6 Ekim tarihlerinde yapılacaktır.

2021 girişli adaylar için hazırlık sınıfına kayıt tarihi 28,29 ve 30 Eylül olacaktır.

Not: Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi'nden 9:15'te KÜKOM'a gitmek üzere, saat 12:45'te ise KUKÖM'dan Dr. Fazıl Küçük Fakültesine dönmek üzere okul aracı sağlanacaktır.