Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

DAÜ DR. FAZIL KÜÇÜK TIP FAKÜLTESİ YENİ ÖĞRENCİLERİNE ‘MERHABA’ DİYECEK

Yayınlanma Tarihi: 18 Eylül 2019, Çarşamba

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Töreni ve İlk Ders, 30 Eylül 2019 Pazartesi günü, saat 08:30'da, MED 101 No'lu Amfi'de gerçekleştirilecek. Söz konusu törene; DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam, DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Emre Hamurtekin, akademik personel ve öğrencilerin yanı sıra geleneksel ilk dersi verecek olan Biyolojik Bilimler Öğretim üyesi, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan yardımcısı Prof. Dr. Şükrü Tüzmen katılacak. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam açılış konuşmasını yapacaktır. Üniversite ve fakülte tanıtım filmlerinin izlenmesi ve müzik dinletisi ile devam edecek programda, Törenin diğer konuşmalarını; Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Emre Hamurtekin ve öğrenciler adına Fakülte Öğrenci Temsilcisi Özde Buda gerçekleştirecek.

Öğrenciler Beyaz Önlük Giyecek

Etkinlik, DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi yeni öğrencilerinin Beyaz Önlük Giyme Töreni ile devam edecek. Tören, yeni öğrenciler ve akademisyenlerin kaynaşması amacıyla verilecek olan kokteylin ardından, fakülte tanıtım gezisi ile sona erecek.