Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi’nde “Araştırma Danışmanlığı Eğitimi” 22 Eylül 2018 tarihinde düzenleniyor

Yayınlanma Tarihi: 19 Eylül 2018, Çarşamba

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi 'Klinik Beceriye Giriş' dersinin araştırma koordinatörleri Yrd. Doç. Dr. N. İlke Akçay ve Dr. Özge Cumaoğulları Eker'in organize ettikleri "Araştırma Danışmanlığı Eğitimi" Prof. Dr. Sibel Sakarya tarafından verilecektir.

22 Eylül 2018 Cumartesi 8:30-12:30 saatleri arasında DAÜ Tıp Fakültesi toplantı salonunda gerçekleştirilecek olan eğitim dış katılıma açık olarak yapılacaktır.

Eğitim kapsamında Prof. Dr. Sibel Sakarya araştırma danışmanlığı ve araştırma metodolojisi hakkındaki bilgi ve tecrübelerini akademisyenler, araştırmacılar ve tıp doktorları ile paylaşacaktır.

Eğitime katılmak isteyen araştırmacıların 20 Eylül 2018 Perşembe günü 16:00'ya kadar DAÜ Tıp Fakültesi Sekreterliği'ne 03926301570 numaralı telefon numarasından bilgi vermesi gerekmektedir.