Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

DAÜ 6. Tanıtım Günleri Başlıyor

Yayınlanma Tarihi: 26 Nisan 2016, Salı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı’nın işbirliği ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) tarafından düzenlenen “Geleneksel DAÜ Tanıtım Günleri” etkinliğinin altıncısı, bu yıl 26 – 27 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Her yıl olduğu gibi DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda yer alacak olan ve KKTC’deki lise son sınıf öğrencilere yönelik olarak hazırlanan organizasyonda, öğrenciler DAÜ tarafından okullarına gönderilecek otobüslerle DAÜ’ye gelerek, Üniversite bünyesindeki tüm akademik ve sosyal birimleri tanıma fırsatı yakalayacaklar.

İki gün boyunca 09:30 – 12:00 saatleri arasında ziyaret edilecek olan “DAÜ 6. Tanıtım Günleri” kapsamında, akademik etkinliklerin yanısıra lise son sınıf öğrencilerinin ilgisini çekecek çeşitli aktiviteler de yer alacak. Etkinlikte, lise son sınıf öğrencileri bir taraftan 106 farklı ülkeden 20 bin öğrencinin eğitim gördüğü DAÜ’deki uluslararası öğrenci profili ve kampüs yaşamını yakından görme fırsatı yakalarken, bir taraftan da mesleki konularda alanında uzman kişiler tarafından hem akademik birimler hem de meslekler ve kariyer planları hakkında bilgilendirilecekler.

“DAÜ 6. Tanıtım Günleri”nde 26 Nisan 2016 Salı günü Lefkoşa, Girne ve Güzelyurt Bölgesi liseleri, 27 Nisan 2016 Çarşamba günü ise Gazimağusa ve İskele Bölgesi liseleri DAÜ’yü ziyaret ederek Üniversiteyi yakından tanıma fırsatı bulacaklar.