DAÜ Klinik Uygulama ve Araştırma Merkezi Uzman Kadrosu İle Poliklinik Hizmeti Vermeye Devam Ediyor

Yayınlanma Tarihi: 26 Eylül 2023, Salı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi, Klinik Uygulama ve Araştırma Merkezi Polikliniği uzman kadrosu ile hizmet vermeye devam ediyor. DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi Klinik Uygulama ve Araştırma Merkezi alanının uzmanları ve Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Yenidoğan, Nöroloji, İç Hastalıkları, Ortopedi ve Travmatoloji, Göz Hastalıkları ve Psikoloji alanlarında hasta kabul ediyor.

Randevu Sistemi ile Hasta Kabul Ediliyor

DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi’nde hizmet veren Klinik Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalara daha iyi hizmet verebilmek ve bekleme süresini azaltmak adına randevu sistemi ile hasta kabul ediliyor. Randevu almak isteyenler (0392) 630 3851 numaralı telefondan randevu alabilirler.